A Budavári Könyvünnepen várja olvasóit a NEB

  • Megosztás
  • 2019. August 02.

Idén is megrendezik a Magyar Nyelv és Könyv Ünnepét Budapesten, a Szentháromság téren. A könyvkiadók bemutatkozása mellett számos kulturális program várja az olvasókat szeptember 6-8. között a Budai Várnegyedben. Az idei könyvünnep a harminc éve elhunyt Márai Sándor előtt tiszteleg, az esemény díszvendége az író szülővárosa, Kassa lesz. A kulturális programsorozat hazai és határon túli kiadókat hoz el az ország szívébe.

A Nemzeti Emlékezet Bizottsága (NEB) első alkalommal vesz részt a háromnapos Budavári Könyvünnepen, amelyen nemcsak kedvezményeket, de további tartalmas időtöltést is kínál olvasóinak.

A NEB kiállítóhelyén a kedvezménnyel megvehető könyvek mellé a vásárlók egy olyan karszalagot is kapnak, amellyel több fővárosi múzeumot, kiállítást és programot ingyenesen vagy jelentős árengedménnyel kereshetnek fel, s nemcsak a rendezvény hétvégéjén. Így például a Budapesti Történeti Múzeumban, a Hadtörténeti Intézet és Múzeumban, az Aquincumi Múzeumban, a Zenetörténeti Múzeumban vagy a Petőfi Irodalmi Múzeumban.

Budavári Könyvünnep (fotó)

Kapcsolódó tartalom:


Címkék

Könyvünnep NEB